Onderhoudsabonnementen

Voor het behoud van uw airconditioner adviseren wij u jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren. Bij deze onderhoudsbeurt wordt uw airconditioner gereinigd en gecontroleerd op juist functioneren.

Een airconditioner met een onjuiste koude middelvulling verbruikt meer stroom, levert een lager rendement en is onderhevig aan versnelde slijtage omdat de compressor voor zowel smering als koeling van het koudemiddel afhankelijk is. Bockbouw biedt twee onderhoudsabonnementen aan, te weten standaard onderhoud en een All-in onderhoudsabonnement.

Wij bieden u 2 soorten onderhoudsabonnementen vanaf:

           – STANDAARD ONDERHOUDSABONNEMENT: 125 € pj.

           – JAAR ONDERHOUDSABONNEMENT: 275 € pj.

Standaard onderhoudsabonnement

Bij een standaard onderhoudsabonnement voeren wij jaarlijks een onderhoudsbeurt uit aan uw airconditioner zoals bovenstaand omschreven. Het standaard onderhoudsabonnement is op ieder gewenst moment bij ons af te sluiten en tevens voor airconditioners die niet door ons zijn geleverd. Indien wij bij een onderhoudsbeurt klein materiaal gebruiken is dit inbegrepen. Als wij onderdelen moeten vervangen of koudemiddel leveren worden enkel deze materiaalkosten in rekening gebracht, indien wij deze werkzaamheden gelijktijdig met de onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Na de garantieperiode van 2 jaar worden bij eventuele tussentijdse storingen voorrijkosten, arbeidsloon en gebruikte materialen in rekening gebracht.

JAAR ONDERHOUDSABONNEMENT

Bij een All-in onderhoudsabonnement verlengen wij de volledige garantie op onderdelen én arbeidsloon tot 7 jaar na datum van oplevering. Wij voeren jaarlijks een onderhoudsbeurt uit zoals bovenstaand omschreven. Alle te gebruiken materialen zijn inbegrepen. Indien u storing aan uw installatie heeft lossen wij deze storing kosteloos voor u op. Ook als dit betekent dat wij een compressor of zelfs een hele unit moeten vervangen. Wij garanderen u gedurende 7 jaar een goed functionende installatie zonder andere kosten dan de jaarlijkse bijdrage voor het All-in onderhoudsabonnement. Na het aflopen van de 7 jaar wordt dit All-in onderhoudsabonnement automatisch omgezet in een standaard onderhoudsabonnement. Dit All-in onderhoudsabonnement is alleen af te sluiten binnen 1 jaar nadat wij de installatie aan u hebben opgeleverd. 

Bij zowel standaard als jaarcontracten zit het 8 punten controlesysteem ingesloten.

Het 8 punten controlesysteem zorgt voor een optimale werking van uw airco

1. Controle van de werking en instellingen van het systeem
2. Reinigen van de filters (verwijderen van stof en pollen)
3. Reinigen van de lekbak om verstoppingen in uw afvoer tegen te gaan
4. Reinigen van de verdamper om de koel- en verwarm capaciteit te behouden
5. Controleren/herstellen van de isolatie rond de koelleidingen
6. Metingen stroomverbruik verrichten om onnodige kosten te besparen
7. Technische inspectie van de buitenunit
8. Hoeveelheid koudemiddel controleren op lekkage en opnieuw vaccumeren en afpersen

JAAR ONDERHOUDSABONNEMENTEN krijgen extra de volgende voordelen:

– Melding voor de jaarlijks onderhoudsbeurt
– Korting op service- en onderhoudskosten
– Garantieverlenging mits het systeem door ons is geplaatst